Mohorič v Liguriji med deseterico

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Kolesarji so ta konec tedna opravili z nekaj enodnevnimi dirkami, nekatere so imele močno slovensko udeležbo.
Oglej si celoten članek

Slovenski kolesar Matej Mohorič (Abu Dhabi) je zasedel osmo mesto na današnji enodnevni dirki za trofejo Laigueglia v italijanski deželi Ligurija.

Mohoričev rojak in moštveni kolega Jan Polanc pa je bil 19. Na veselje domačih navijačev je bil najhitrejši Italijan Fabio Felline.

Pibernik 13. v Španiji

Na današnji enodnevni dirki v španski Almerii je zmagal Danec Magnus Cort Nielsen (Orica). Od slovenskih kolesarjev je Luka Pibernik (Bahrain Merida) zasedel 13., Jan Tratnik (Sprandi Polkowice) pa 14. mesto.

V času zmagovalca je v cilj prišel tudi Luka Mezgec (Orica) na 28. mestu. David Per (Bahrain Merida) je zasedel 46., Simon Špilak (Katjuša) 50. mesto, oba pa sta za zmagovalcem zaostala 47 sekund.

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.