Mohorič zadovoljen ob novi pogodbi

Foto: Epa Matej Mohorič
Mohorič podaljšal pogodbo z Bahrain Merido.
Oglej si celoten članek

Slovenski kolesar Matej Mohorič, ki se je v tej sezoni osredotočil na klasične enodnevne dirke, je podaljšal pogodbo z ekipo Bahrain Merido. Obljubil ji je še dodatni dve leti zvestobe, s podaljšanjem sta zadovoljni obe strani.

"Z Bahrain Merido sem imel lani najboljšo sezono v karieri. Naredil sem velik korak naprej in lahko samo potrdim, da se pri njej odlično počutim. Ponosen sem in zadovoljen, da bom z njo še dve leti. Mislim, da sem postal zelo dober kolesar za enodnevne dirke, moja velika želja za prihodnost pa so večdnevne dirke. Za največje dirke pa potrebujem še nekaj izkušenj," je ob podpisu pogodbe dejal Mohorič.

Za nekdanjim mladinskim in tudi svetovnim prvakom v konkurenci do 23 je že pet profesionalnih sezon, pred Bahrain Merido je bila njegova ekipa UAE Emirates, pred tem je bil tudi član Cannondala in Lampreja, kolesariti pa je začel pri kranjski Savi. V svoji profesionalni karieri ime deset zmag, na največjih dirkah je že dobil etapi na Giru in Vuelti.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.