Mohoriča poškodovale sošolke

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Slovenski kolesar Matej Mohorič je po vrnitvi iz svetovnega prvenstva, kjer je blestel v mladinski konkurenci, doživel (ne)prijetno presenečenje. Sošolke so ga ob vrnitvi v razred pozdravile s takšnim navdušenjem, da je moral kolesar na šivanje.
Oglej si celoten članek

Matej Mohorič je na svetovnem prvenstvu v mladinski konkurenci osvojl srebrno in zlato kolajno, po prihodu domov pa se je moral sedemnajstletnik vrniti v šolske klopi. Slovenske novice poročajo, da so ga tam z velikim navdušenjem pričakale sošolke, ki so mu želele čestitati. Očitno je bila gneča velika, saj je Mateju spodrsnilo, pri pristanku pa se je nesrečno poškodoval. Slovenski kolesar je moral na šivanje, prav tako pa ni mogel nastopiti na dirki po Idriji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.