Mojstrovina s peto: Iličićev zadetek, o katerem govori ves svet, postal hit!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Iličić je v minulem kolu Serie A dosegel spektakularen zadetek, o katerem se še vedno govori...
Oglej si celoten članek

V ponedeljek je v poslednji tekmi 20. kroga italijanske Serie A zadnjeuvrščeni SPAL šokiral Atalanto Josipa Iličića, ki se nahaja v samem vrhu lige.

Novo ime Rošada na slovenskem nogometnem prestolu

Nogometaši iz Bergama so na domačem igrišču namreč pričakovali lahke tri točke v borbi za Evropo, a jih je je SPAL, ki je z zmago skočil z zadnjega mesta na lestvici, naravnost šokiral ter z zadetkoma Andree Petagne ter Mattie Valotija slavil z 2:1.

Razlog, da se še mnogo dni kasneje govori o sami tekmi, pa ni SPAL-ova senzacionalna zmaga, temveč mojstrovina Josipa Iličića, s katero je v 16. minuti povedel svojo ekipo v vodstvo.

Prekrasen zadetek se je namreč v preteklih dneh vrtel po spletu ter postal pravi hit, o njem pa so se razpisali številni tuji mediji, ki pokrivajo Serie A. Največkrat se ga opisuje z besedami: "Mojstrovina s peto".

Zaman jo išče... Iličićeva izpoved: "Ne morem se spomniti svoje rojstne vasi. Ne obstaja več."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.