Mojstrska poteza, ki se ji klanja tudi Marquez

Foto: Profimedia
Dirkač je lahko le upal, da se bo izšlo.
Oglej si celoten članek

Eden najbolj dih jemajočih trenutkov konec tedna v Le Mansu se je zgodil na dirki v razredu Moto3. Dobri reakciji in kancu sreče se lahko zahvali češki dirkač Jakub Kornfeil, da ni prišlo do hude nesreče. 

Ko je Italijan Enea Bastianini v zadnjem zavoju v predzadnjem krogu dirke zdrsnil, je nanj naletel Kornfeil. Italijanu se ni mogel izogniti, zato mu ni preostalo drugega, kot da ga poskusi preskočiti. "Pritisnil sem na gas in upal na najboljše," je po tekmi dejal Čeh. K sreči mu je manever uspel. 

Kot je dejal, je bil pristanek zelo trd. "Zadnji krog je bil zelo boleč. Komaj sem čakal, da sem se lahko pretegnil," je povedal. 

Navdušen nad njegovo reakcijo je bil tudi Marc Marquez, ki se je Čehu poklonil na Twitterju. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.