Mojstrski evrogol Luke Zahovića!

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Luka Zahović je na tekmi 23. kroga slovenske Prve Lige TS poskrbel za mojstrovino, s katero je zapečatil usodo Gorice.
Oglej si celoten članek

Enaindvajsetletni Luka Zahović nadaljuje z dobrimi predstavami v dresu slovenskega podprvaka.

Potem ko je v prejšnjem krogu v Ljudskem vrtu odločil večni derbi z Olimpijo (1:0), je v 23. krogu prispeval najlepši zadetek ob zmagi nad Gorico (4:2).

Vijoličasti imajo po dveh tekmah spomladanskega dela šest točk prednosti pred državnimi prvaki iz Ljubljane, ki so po tesnem porazu v štajerski prestolnici izgubil še doma proti Rudarju (2:4).

Gorica je na obračunu z Mariborom povedla v 14. minuti z golom Mirana Burgića, nato pa je goste  z dvema goloma v 35. oziroma 41. minuti v vodstvo popeljal Dare Vršič.

Zahović je v 63. minuti povišal na dva gola razlike, a je Burgić spet znižal, nato pa je sin športnega direktorja Maribora v 85. minuti pokopal vse upe domače ekipe.

Zahović je na desni strani igrišča sprejel podajo Mateja Palčiča, žogo spretno dvignil prek Alena Jogana in prodrl proti golu, kjer je s kirurško natančnim lobom ugnal še nemočnega Grego Sorčana.

''Napadalci so igrali zelo dobro. Novaković je prispeval tri asistence, Zahović zabil dva gola, tudi Vršič je zadel dvakrat in vsi goli so bili zelo lepi. Ta četrti pa je res bil poseben, pokazatelj izrednega trenutka in seveda kvalitete,'' je za uradno spletno stran kluba komentiral trener Darko Milanič.

Zahović se je s 13. goli v letošnji sezoni Prve Lige TS spet zavihtel na prvo mesto lestvice najboljših strelcev, ki si ga deli z Dominikom Glavino (Rudar Velenje).

xxx

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.