Monfils ostaja Đokovićeva stranka

Foto: EPA
Foto: EPA
Novak Đoković se je prebil v svoj sedmi finale na zadnjem grand slamu sezone.
Oglej si celoten članek

Prvi igralec sveta Novak Đoković se je letos že desetič zapored uvrstil v polfinale US Opna, še sedmič bo igral v finalu, kjer bo iskal svojo tretjo zmago v New Yorku. Gael Monfils še v 13. poskusu ni uspel ugnati Srba.

Dvoboj se je začel po okusu Đokovića, ki je dobil prvih pet iger, prvi niz pa s 6:3. Tudi v drugem nizu je prevladoval in z dvema breakoma slavil s 6:2. V tretjem nizu je Srb vodil z 2:0, a je sledil preobrat in znižanje Francoza na 1:2 v nizih z izidom 6:3.

V četrtem nizu, ko sta bila igralca zaradi visoke vlage in vroćine že precej utrujena, je Đoković potrdil premoč in prišel do zmage s 6:2.

"Po vodstvu z 2:0 v nizih in 2:0 v tretjem nizu sem ga pustil nazaj v igro, fizično sem precej padel. Pogoji so bili danes težki, a je bilo enako za oba," je po dvoboju dejal Đoković.

US Open, polfinale:

Novak Đoković (Srb/1) - Gael Monfils (Fra/10) 6:3, 6:2, 3:6, 6:2
Stanislas Wawrinka (Švi/3) - Kei Nishikori (Jap/6)

 
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.