Montreal podaljšal zmagoviti niz

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Hokejisti Montreala nadaljujejo z dobrimi predstavami na začetku sezone v ligi NHL.
Oglej si celoten članek

Proti Vancouvru so zabeležili osmo zaporedno zmago, tako da prepričljivo zasedajo prvo mesto v ligi. V desetih tekmah so devetkrat zmagali in enkrat izgubili po podaljšku.

Zadetke za ekipo, ki ima največ naslovov v ligi NHL, so dosegli Nathan Beaulieu, Torrey Mitchell in Aleksander Radulov, izkazal pa se je tudi vratar Canadiens Carey Price, ki je z 42 obrambami ohranil nedotaknjeno mrežo.

Branilci naslova iz Pittsburgha so v gosteh visoko nadigrali Anaheim Ducks (5:1), kar je njihova šesta zmaga v sezoni, prvi zvezdnik Penguins, Sidney Crosby, ki je izpustil začetek sezone zaradi pretresa možganov, pa se je v statistiko vpisalo z eno podajo. To je njegova šesta točka na petih tekmah.

Zvezdniki iz Pittsburgha bodo naslednjo tekmo igrali v Los Angelesu, kjer Kingsom na začetku sezone ne gre po načrtih. Na desetih srečanjih so le štirikrat zmagali, trenutno pa so v nizu treh porazov.

Liga NHL, izidi:

Montreal Canadiens - Vancouver Canucks 3:0
Anaheim Ducks - Pittsburgh Penguins 1:5
Philadelphia Flyers - Detroit Red Wings 4:3 (podaljšek)

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.