''Morali bi jim postreči kruh in vodo''

Foto: EPA
Foto: EPA
José Mourinho se ne strinja z izsledki raziskave Angleške nogometne zveze (FA), ki kažejo na to, da imajo nogometaši Chelseaja najmanj spoštovanja do sodniških odločitev.
Oglej si celoten članek

Trener Chelseaja je okrcal delegate Angleške nogometne zveze (FA), ki so londonskega velikana proglasili za najbolj nespoštljivo ekipo v Premier League. Po besedah portugalskega stratega so izsledki osnovani na laži, saj se delegati bolj kot ogledu tekem posvečajo uživanju jedače in pijače.

''Ne, številke me ne presenečajo, saj gre za iste delegate, ki ocenjujejo delo sodnikov,'' je pred tekmo z Manchester Unitedom povedal Mourinho. Portugalec je še vedno jezen na Steva Greavesa, ki je po izključitvi Nemanje Matića na tekmi z Burnleyjem podprl odločitev glavnega sodnika Martina Atkinsona.

''Odvisno od hrane in pijače. Potrebno bo sprementi postrežbo, saj si pogosto sploh ne ogledajo tekem. Mislim, da raje jejo in pijejo. Spoznal sem samo fenomenalnega fanta, ki je pripravil poročilo o Matiću. On si je zagotovo privoščil suši, jastoga - vse. Šampanjec prve klase. Imamo zares najboljšo postrežbo. Morali bi jim postreči kruh in vodo,'' je dodal nekdanji trener Real Madrida.

''Ni res, da Chelsea ne spoštuje sodnikov. Vem, da laž, če se jo vztrajno ponavlja, v očeh javnost lahko postane resnica. Ne strinjam se. Laž je še vedno laž,'' vztraja ''Edini''.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.