Morate videti vilo najdražjega Realovega igralca vseh časov: Ima bazen, spa...

Foto: Twitter Hazardova vila Foto: Twitter Hazardova vila Foto: Twitter Hazardova vila Foto: Twitter Hazardova vila Foto: Twitter Hazardova vila Foto: Twitter Hazardova vila Foto: Twitter Hazardova vila Foto: Twitter Hazardova vila Foto: Twitter Hazardova vila
Eden Hazard je za nakup "Črne hiše" zapravil kar 11 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Eden Hazard se je po letošnjem prestopu k Realu iz londonskega Chelseaja očitno v Madridu že dobro namestil, saj si je tam kupil vilo za 11 milijonov evrov.

Vila je nekoč pripadal popularnemu španskemu glasbeniku Alejandru Sanzu ter je zelo podobna graščinama, ki sta si jih v istem delu Madrida kupila Cristiano Ronaldo ter James Rodriguez.

Hazardova vila se sicer imenuje "Črna hiša", saj je zgrajena iz črnega kamna, oziroma iz drobnozrnatih sedimentnih kamnin iz mulja in gline.

V vili se nahajajo notranji bazen, spa center, igrišče za tenis, telovadnica, kino dvorana, več kopalnic ter šest spalnic.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 21:40 16. Avgust 2019.

    nič posebnega ! V Sloveniji imajo nekateri z manj denarja boljše!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.