Morda ne bo zdržal do novega leta

Foto: EPA
Foto: EPA
po poročanju nekaterih španskih medijev Rafael Benitez odšteva zadnje ure na klopi madridskega Reala.
Oglej si celoten članek

Največjo težavo Rafaelu Benitezu povzročajo skrhani odnosi med trenerskim štabom in igralci. Ti si za novo leto želijo novo osebo na klopi desetkratnega evropskega prvaka.

Zmaga z 10:2 proti Rayu Vallecanu naj bi le za nekaj časa zamaskirala slabo stanje v madridskem klubu, vse bolj pa je očitno, da tudi ta zmaga in podoben podvig v Ligi prvakov proti Malmöju (8:2), ne bosta pomagala Benitezu pri obstanku na funkciji.

Pri ponavadi zanesljivi Cadena SER tako trdijo, da je zelo realna tudi možnost, da španski trener ostane brez posla že pred naslednjo tekmo, ko se bo v Real pomeril s soimenjakom iz San Sebastiana. Dvoboj z Real Sociedadom je na sporedu 30. decembra.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.