Moreno razkril, kaj mu je povedal Shaw

Foto: EPA
Foto: EPA
Mehiški branilec je razkril, kaj mu je povedal Luke Shaw, ko je nesrečnega nogometaša obiskal v bolnišnici
Oglej si celoten članek

Tekmo uvodnega kroga skupine B v najmočnejšem nogometnem tekmovanju na svetu je zaznamovala huda poškodba Lukea Shawa.

Levi bočni branilec je prodiral proti golu nizozemskega PSV-ja, ko ga je po tleh zrušil Hector Moreno. Rdeči vragi je pri tem utrpel dvojni zlom noge, zaradi katerega bo z nogometnih igrišč odsoten naslednjih šest mesecev.

Moreno je nesrečni dogodek globoko obžaloval in se zanj tudi opravičil, nato pa se je odločil, da bo Shawa obiskal v bolnišnici. Kaj mu je povedal nogometaš Manchester Uniteda, je razkril v intervjuju za Metronieuws.

''Kar se je pripetilo Shawu, je bila velika nesreča,'' je povedal Moreno. ''Vesel sem, da sem se lahko pogovoril z njim. Skupaj s Phillipom Cocujem (trener, op. a.) sem ga obiskal v bolnišnici. Na začetku je bilo neprijetno, a bil je zelo prijazen do mene. Ni me krivil. Videl je posnetke in dejal, da je vse to del nogometne igre. To me je spravilo v boljšo voljo,'' je dodal Mehičan.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.