Morientes kopačke obesil na klin

Foto: Žurnal24 Fernando Morientes je na vrhuncu svoje kariere veljal za enega od najboljših nap
Medtem ko se zaključuje poletni prestopni rok, je Španec Fernando Morientes oznanil konec kariere. "Po 17 letih v nogometni eliti je gotovo težko končati kariero."
Oglej si celoten članek

Nekdanji španski nogometni reprezentant Fernando Morientes je v torek sporočil svoje slovo od aktivnega igranja nogometa. Štiriintridesetletni napadalec bo odslej delal kot radijski in televizijski komentator. "Po 17 letih v nogometni eliti je gotovo težko končati kariero. Toda o tem sem razmišljal že zadnje tri mesece," je dejal nekdanji igralec madridskega Reala, ki je razkril, da je v zadnjem času zavrnil ponudbe iz Mehike, Katarja, Dubaja in Portugalske.

Morientes je kariero začel pri Albaceteju, nato pa so si sledili Zaragoza, Real Madrid, Monaco, Liverpool in Valencia. V letih 1998, 2000 in 2002 je Realu pomagal do zmage v Ligi prvakov, leta 2008 pa Valencii do zmage v španskem pokalu. Kariero je končal v Marseillu, s katerim je v minuli sezoni osvojil francoski naslov.

Za špansko izbrano vrsto je Morientes igral med letoma 1998 in 2007, na 47 tekmah je zabil 27 golov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.