Mormeck pred "misijo nemogoče"

Foto: Reuters Vladimir Kličko Jean-Marc Mormeck Foto: Reuters Vladimir Kličko Jean-Marc Mormeck Foto: EPA Vladimir Kličko Jean-Marc Mormeck Foto: Reuters Vladimir Kličko Jean-Marc Mormeck Foto: Reuters Vladimir Kličko Jean-Marc Mormeck Foto: Reuters Vladimir Kličko Jean-Marc Mormeck Foto: Reuters Vladimir Kličko Jean-Marc Mormeck Foto: Reuters Vladimir Kličko Foto: EPA Vladimir Kličko Foto: Reuters Vladimir Kličko Foto: Reuters Vladimir Kličko Foto: Reuters Vladimir Kličko Foto: Reuters Vladimir Kličko Jean-Marc Mormeck
Vladimir Kličko se je v sredo v Düsseldorfu srečal z naslednjim v nizu izzivalcev, ki bo poskušal prekiniti njegovo vladavino v težki kategoriji. Ukrajinca 12. decembra čaka borba proti Jeanu-Marcu Mormecku, ki je svoje najboljše predstave pokazal v kategoriji kruzer (do 90,7 kilograma), kjer je danes 39-letni boksar postal svetovni prvak po verzijah WBC in WBA. Zdaj pa se bo poskušal okititi še z naslovi v težki kategoriji – Kličko ima v lasti kar štiri (WBA, IBF, WBO in IBO).
Oglej si celoten članek
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.