Morski psi požrli Račke na njihovem ledu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Ekipa Anaheim Ducks, ki vodi v ligi NHL, je zadnji dan leta 2014 doma končala s porazom. S 3:0 jo je ugnalo moštvo San Jose Sharks. Anaheim ima še vedno dve točki prednosti pred tokrat prostim Chicagom in ekipo Tampo Bay Lightning, ki je na gostovanju s 5:1 ugnala Buffalo Sabres.
Oglej si celoten članek

V Buffalu sta bila se izkazala Čeh Ondrej Palat z golom in tremi podajami ter Rus Nikita Kučerov z dvema goloma in podajo. Joe Pavelski je v Anaheimu dosegel dva zadetka, drugega dve sekundi pred koncem, ko je imela njegova ekipa dva igralca več na ledu. Vratar Antti Niemi je z 28 obrambami tridesetič v karieri ohranil mrežo nedotaknjeno.

Nazem Kadri in Mike Santorelli sta bila uspešna v kazenskih strelih za zmago ekipe Toronto Maple Leafs s 4:3 v gosteh z Boston Bruins. Po podaljških sta s 4:3 slavili moštvi Colorado Avalanche, ki je ugnalo Philadelphia Flyers po zadetku Ryana O'Reillyja 19,9 sekunde pred koncem dodatnega dekla igre, in Calgary Flames. To je premagalo Edmonton Oilers, v drugi minuti podaljška pa je odločil Josh Jooris, ki se je vrnil po treh tekmah odsotnosti zaradi poškodbe.

Katastrofa Arizone v Dallasu

Ekipi iz New Yorka sta zmagali v gosteh, obe s 5:2. Islanders so ugnali Winnipeg Jets, Rangers pa Florido Panthers. Najvišjo zmago večera je dosegla ekipa Dallas Stars, ki je s 6:0 premagala Arizono Coyotes, doma pa so bili uspešni še igralci Pittsburgh Penguins, ki so ugnali Carolino Hurricanes z 2:1, Columbus Blue Jackets po zmagi nad Minnesoto Wild s 3:1 in Detroit Red Wings po slavju z New Jersey Devils s 3:1.

Liga NHL, izidi:

Winnipeg Jets : New York Islanders 2:5
Buffalo Sabres : Tampa Bay Lightning 1:5
Florida Panthers : New York Rangers 2:5
Boston Bruins : Toronto Maple Leafs 3:4**
Pittsburgh Penguins : Carolina Hurricanes 2:1
Columbus Blue Jackets : Minnesota Wild 3:1
Detroit Red Wings : New Jersey Devils 3:1
Anaheim Ducks : San Jose Sharks 0:3
Dallas Stars : Arizona Coyotes 6:0
Colorado Avalanche : Philadelphia Flyers 4:3*
Calgary Flames : Edmonton Oilers 4:3*

* - po podaljšku
** - po kazenskih strelih

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.