Mou brani Suáreza: ''Vsi delamo napake''

Foto: EPA
Foto: EPA
V derbiju 19. kroga angleške Premier League se bosta na Stamford Bridgu pomerila Chelsea in Liverpool. Prvič si bosta po incidentu v lanski sezoni na igrišču nasproti stala Luis Suárez in Branislav Ivanović.
Oglej si celoten članek

Trener Chelseja José Mourinho se je na tiskovni konferenci pred tekmo na londonskem stadionu postavil v bran Luisu Suárezu, ki je aprila na obračunu z modrimi v roko ugriznil Branislava Ivanovića in dobil deset tekem prepovedi igranja.

''Vsi delamo napake,'' je povedal Mourinho, ki je v času incidenta, zaradi katerega je Suárez izpustil nekaj tekem na začetku letošnje sezone, sedel na klopi Real Madrida, medtem ko je Londončane vodil Rafael Benítez.

Ivanović odpustil in pozabil

''To je bil odmeven dogodek, a za Ivanovića je to stvar preteklosti. ''Iva'' je velik človek. Ko rečem 'velik človek', mislim na veliko srce in močno osebnost. Ni nogometaš, ki bi se pritoževal zaradi malenkosti,'' je povedal Mourinho in spregovoril še o dogajanju v poletnem prestopnem roku, ko se je Suárez z Liverpoolom prepiral o svoji prihodnosti. Urugvajski reprezentant si je želel zapustiti Anfield, redsi pa njegovim zahtevam niso bili pripravljeni ugoditi.

''Vsak nogometaš je drugačen in vsak ima svoj osebnost. Poleti se to pogosto dogaja, nogemotaši želijo oditi, če pa so prisiljeni, da ostanejo, pa je največ odvisno od njih, njihove osebnosti in pristopa. Lahko se maščujejo tako, da niso zainterestirani. Lahko pa si rečejo 'ok, zadržali ste me, vendar sem profesionalec in svoje delo želim opraviti dobro. Mislim, da se je Suárez čudovito odzval. Vsako tekmo lahko vidite, kako motiviran je,'' je še povedal portugalski strateg.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.