'Mou, Costa in Drogba' na Emiratesu

Skupina zamaskiranih navijačev Chelseaja je obiskala stadion Emirates, kjer je črke domačega Arsenala obarvala v modro. Londonski derbi angleške Premier League bo na sporedu v nedeljo ob 16. uri.
Oglej si celoten članek

Navijači Chelseaja so odeti v maske Joséja Mourinha, Diega Coste, Didiera Drogbaja in Cesca Fábregasa rovarili v okolici londonskega stadiona Emirates, kjer domuje Arsenal, njihov glavni tekmec v boju za naslov angleškega prvaka.
Foto: Youtube chelsea napis emirates Kvartet se je za to priložnost preimenoval v The C-Team, parodija na akcijsko serijo The A-Team, posnetek ''napada'' na stadion mestnega rivala pa je pospremila prepoznavna zvočna kulisa kultne ameriške nanizanke.

''Leta 2004 je portugalski general, znan kot 'Edini', sestavil posebno enoto komandosov. Ti so v Premier League dominirali iz svojega podzemlja v zahodnem Londonu. Današnja misija: vnesti nekaj prefinjenosti v opustošeno območje, znano pod imenom Emirates. Če imate težave in vam nihče ne more pomagati, potem morda lahko najamete The C-Team.''

Navijači so s črkami prekrili betonski napis Arsenal, ki se je tako spremenil v Chelsea, in okolico zakadili z modrimi dimnimi bombami, preden so s kombijem pobegnili s prizorišča. Na njihovo žalost je osebje Arsenala potrebovalo le deset minut, da so napis odstranili in okolici londonskega stadiona povrnili prvotni izgled.

Arsenal in Chelsea se bosta v nedeljo pomerila na tekmi 34. kola angleške Premier League. Modri, ki imajo na lestvici 10 točk prednost pred topničarji, bi z zmago razčistili vse dvome o naslovu državnega prvaka, medtem ko bo imel Arsenal zadnjo priložnost, da ogrozi Chelseajem primat v angleškem prvenstvu.

Foto: Youtube napis chelsea navijači

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.