Mou "doma" neporažen že 150 tekem

Foto: Žurnal24 Jose Mourinho je mojster domačih tekem. (Foto: Reuters)
Aktualni trener Real Madrida Jose Mourinho sodi med najuspešnejše trenerje zadnjih desetih let. To potrjuje tudi podatek, da Portugalec ni izgubil že zadnjih 150 domačih tekem.
Oglej si celoten članek

Mourinho je s sobotno zmago Reala na Santiagu Bernabeuu proti Herculesu prišel do številke 150, kar se tiče niza neporaženosti na domačem terenu. Španski novinarski kolegi so še postregli s podatkom, da je od teh 150 tekem Mourinho kar 125 dobil, 25-krat pa se je njegovo moštvo z nasprotnikom razšlo z neodločenim izidom.

Zadnji domači poraz je Mourinho dočakal daljnega leta 2002, ko je 23. februarja Porto moral priznati premoč Beiri Mar. Od tedaj s Chelseajem, Interjem in Realom ni zabeležil nobenega poraza več. V letošnji sezoni ga čaka težko delo, saj ga na Santiagu Bernabeuu 17. aprila čaka še tekma proti (tudi) letos izjemni Barceloni ... No, morda pa aprilske tekme ne bo mogel voditi zaradi kakšne kazni zaradi predolgega jezika ... Kdo bi vedel ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.