Mou je bil prva izbira Sira Alexa: odločila družina

Foto: EPA
Foto: EPA
Prva izbira Sira Alexa Fergusona za svojega naslednika pri Manchester Unitedu ni bil njegov škotski rojak David Moyes, temveč José Mourinho, so prepričani pri dnevniku Record. Portugalski medij poroča, da je njihov rojak službo na Old Traffordu zavrnil zaradi družinskih razlogov.
Oglej si celoten članek

Prvi, ki mu je ob skrivno napovedanem odhodu Sira Alexa Fergusona novo službo ponudil Manchester United, je bil nihče drug kot José Mourinho, dan po odločitvi, da bo Fergusona nasledil njegov rojak David Moyes, poroča portugalski dnevnik Record.

Mourinho, ki ga že večji del sezone povezujejo s povratkom v Chelsea, ni bil po mnenju stavnih hiš nikoli glavni favorit za prihod na Old Trafford, a je resnica povsem drugačna. Mourinho naj bi bil namreč po poročanju Recorda prvi trener, ki je dobil ponudbo za vodenje rdečih vragov, a je na koncu tehtnico na stran Chelseaja prevesil - London.

Angleška prestolnica je namreč lokacija, kjer bi se najraje ustalila Mourinhova družina, tam pa študira tudi njegova hčerka, kar je angleškim medijem uspelo izvohati novembra lani. Zadnje mesece Mourinhovo ženo Matilde redno videvajo v največjem mestu na Otoku, kar je še povečalo špekulacije o njegovem skorajšnjem povratku na Stamford Bridge, pri čemer so bili očitno odločilni prav njegovi najbližji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.