Mou: "Modrić ni imel ene dobre podaje"

Jose Mourinho je bil zelo nezadovoljen s predstavo svoje ekipe na sobotni tekmi proti Betisu v Sevilli. Med tekmo je izrekel nekaj opazk na račun svojih varovancev, med njegovimi tarčami je bil tudi Luka Modrić ...
Oglej si celoten članek

Jose Mourinho se je med tekmo z Betisom kar nekajkrat pritoževal nad potezami svojih varovancev. Na udaru je bil Karim Benzema, veliko opazk pa sta morala "požreti" tudi Kaka in Luka Modrić, ki sta na zelenico stadiona Benito Villamarin stopila na začetku drugega polčasa.

Kamere portugalskega trenerja spremljajo na vsakem koraku vsake tekme madridskega Reala, tako da so ujele tudi trenutek, ko je Modrić slabo podal žogo Xabiju Alonsu, strateg Madrida pa se je obrnil h klopi "los Blancos" in dejal: "Niti ene točne podaje, niti ene ..."

Ta trenutek je viden dobro minuto in pol po začetku posnetka. Modrić je bil sicer s strani profesionalnih nogometašev po vsej Evropi izbranih med petnajsterico najboljših vezistov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.