Mou o Costi: To je bil moški pogovor!

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalski strateg je izrazil nezadovoljstvo nad odločitvijo FA, da Diegu Costi podeli tri tekme kazni, Gabriela pa oprosti.
Oglej si celoten članek

Chelsea je v sredo zvečer napredoval v ligaškem pokalu z zmago proti Walsallu (1:4), po tekmi pa je bila v taboru modrih najbolj pereča tema še vedno kazen treh tekem Diegu Costi s strani FA.

Brazilski Španec je bil kaznovan zaradi postopanja z Laurentom Koscielnyjem, na srečanju z Arsenalom pa je bil, potem ko je stopil na nogo Coste, izključen branilec topničarjev Gabriel.

Slednjega je FA na nek način oprostila obtožb in odpravila suspenz, ki bi ga moral dobiti po rdečem kartonu. Costa pa je bil naknadno kaznovan s prepovedjo igranja na treh tekmah.

José Mourinho meni, da je FA s tem posredno sporočila, da je dovoljeno vračanje udarcev. "Sedaj vemo, da je vračanje udarcev dovoljeno. To lahko igralci počnejo," je po tekmi z Walsallom dejal Portugalec.

"Ne morete primerjati skoraj zlomljene noge z moškim dialogom. Da, to je bilo - moški pogovor. Naprej ne bom komentiral, kajti če vam pokažem primere in v debato vključim čustva, potem me čaka visoka kazen in tega nočem. Ekipa tega ne potrebuje. Izgubili smo pomembnega igralca za tri tekme in mislim, da ne smemo izgubiti še trenerja. Zato sem raje miren in tiho," je dodal Mourinho.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.