Mou obtožil Fifo prirejanja števila glasov

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Trener Reala José Mourinho je v intervjuju za portugalsko televizijo RTP dejal, da mu ni žal, ker se ni udeležil letošnje podelitve zlate žoge, kjer je bil tudi sam nominiran za trenerja leta. Portugalec je tudi dejal, da so ga pred podelitvijo poklicali številni ljudje, ki so mu zagotovili, da je Mednarodna nogometna zveza (Fifa) priredila glasovanje.
Oglej si celoten članek

"Ni mi žal, da se nisem udeležil prireditve. Ena, dve ali tri osebe so me poklicale in dejale, da so glasovale zame, njihov glas pa je šel drugim (nominirancem, op. a.). Zato nisem šel," je v pogovoru za RTP dejal José Mourinho.

Nagrado za najboljšega trenerja leta je sicer (ne?)pričakovano dobil španski selektor Vicente del Bosque, v konkurenci nekdanjih trenerjev Real Madrida pa je bil tudi bivši strateg Barcelone Josep Guardiola.

"Potrjujemo, da je seznam glasovnic, ki jo je objavila Fifa, pravilen," so za RTP odgovorili z Mednarodne nogometne zveze. Mourinho je na večer prireditve v Zürichu sicer famozno odšel na trenig svojega sina.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.