Mou: "Reprezentanca, to ni zame"

Foto: Žurnal24 Jose Mourinho pravi, da so ga ure delile od pospisa za angleško FA. (Foto: EPA)
Portugalski strokovnjak Jose Mourinho je razkril, da so ga le ure delile od prevzema angleške izbrane vrste leta 2007. Po Mourinhovi zavrnitvi je to trenersko mesto zasedel Italijan Fabio Capello.
Oglej si celoten članek

Nekdanji trener portugalskega Porta, angleškega Chelseaja in italijanskega Interja, ki je pred začetkom sezone 2010/11 prevzel španski Real iz Madrida, je za ponedeljkovo izdajo osrednjega francoskega časnika L'Equipe priznal, da je Angleže zavrnil dobesedno v zadnjem hipu. "Lahko rečem, da so me ure delile od podpisa pogodbe z angleško nogometno zvezo. O tem sem veliko razmišljal, na koncu pa sem ugotovil, da ena reprezentančna akcija na mesec, delo v pisarni, ogledi reprezentančnih kandidatov in nastopi na svetovnem ali evropskem prvenstvu na vsaki dve leti enostavno niso zame. Tedaj sem se odločil, da bom počakal na dobro ponudbo kluba. In po devetih mesecih brezdelja sem jo dobil od Interja," je dejal silno uspešni Mourinho.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.