Mou: "Še naprej bi bil rad fantastičen"

Foto: Žurnal24 Mourinho nadaljuje z revolucijami pri kraljevem klubu. Zdaj želi ob igrišče prip
"Imate kemik? Ste pripravljeni? 600 minut, 10 ur … toliko časa sem vam namenil v septembru," je za svoje "prijatelje" novinarje seštel Jose Mourinho. "Še naprej bi bil rad fantastičen."
Oglej si celoten članek

Realova tekma 6. kola Primere z Deportivom se začne ob 21.00. Pred tem Barcelona igra z Mallorco. Več o tem lahko preberete tukaj.

Trener madridskega Reala, Jose Mourinho, si pred nedeljsko tekmo z Deportivom ni mogel pomagati, da ne bi uprizoril svoj nov mali teater. Španski mediji so mu v zadnjih dveh tednih pogosto očitali, da jim ne dovoli vpogleda na Realove treninge in dostopa do nogometašev. Portugalski strateg je prilil nekaj dodatnega olja na ogenj, ko je v petek zaprl trening in odpovedal novinarsko konferenco. V soboto se je le prikazal pred novinarji in se odločil, da bodo njegove iskrice z njimi glavna tema pogovora. "Pa sem mislil, da bo to vaše prvo vprašanje, a je bilo šele četrto," je z velikim nasmeškom odgovoril, ko so ga vprašali, zakaj toliko skrivanja. "Imate kemik? Ste pripravljeni? 600 minut, 10 ur … toliko časa sem vam namenil v septembru. Imel sem 13 novinarskih konferenc. To je fantastično. Povejte mi, če jih ima še kakšna ekipa na svetu toliko. Še naprej bi bil rad fantastičen."

Mourinho je nadalje zanikal, da s tem pozornost od nogometašev namerno preusmerja nase, da bi igralci trenirali brez pritiska medijev. "Vi ste tisti, ki polnite televizijski čas in strani v časopisih z mano, jaz tega ne iščem." Tak Mourniho pač je. Nič drugače ni bilo že pri Chelseaju in lani v Interju. Februarja denimo se je z diciplinsko komisijo Serie A dogovoril, da plača 13.000 evrov kot poravnavo po sporu z enim od novinarjev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.