Mou spet dviguje pritisk Kataloncem

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Pri katalonskem velikanu so nezadovoljni z odločitvijo španske nogometne zveze, ki je razveljavila kazen za Mourinha in Vilanovo.
Oglej si celoten članek

Naj spomnimo, da sta si kazen oba prislužila po povratni tekmi lanskega španskega superpokala, ko je med prerivanjem Jose Mourinho s prstom v oko zbodel sedanjega prvega trenerja Barcelone Tita Vilanovo, ta pa je Portugalca odrinil. Trener Reala je dobil dve tekmi prepovedi vodenja ekipe na superpokalu, Vilanova pa eno.

Tiskovni predstavnik Kataloncev Toni Freixa je glede odločitve španske nogometne zveze (RFEF) povedal: "Obnašanje, kot ga je prikazal Mourinho, ne sme ostati nekaznovano. To dejanje so vsi videli in je resen prekršek. Jezni smo in se s to odločitvijo ne strinjamo, a se vseeno ne bomo pritožili," je na novinarski konferenci povedal Freixa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.