Mou toži španskega novinarja

Foto: EPA
Foto: EPA
Portugalski strateg na klopi Reala Jose Mourinho je vložil tožbo proti španskemu novinarju, ker ga je označil kot človeka, ki pobegne iz kraja prometne nesreče. Mou se je k pravnim sredstvom zatekel tudi v primeru nekdanjega podpredsednika Barcelone, ki je trenerja belega baleta poimenoval ''psihopat''.
Oglej si celoten članek

Jose Mourinho, trener Reala iz Madrida, toži novinarja španske Marce Roberta Palomarja zaradi komentarja, v katerem je bil označen kot "človek, ki bi pobegnil potem, ko bi povzročil prometno nesrečo". Madridčani nameravajo tožiti tudi nekdanjega podpredsednika Barcelone Alfonsa Godalla, ki je prek družabnega omrežja zapisal, da je Mourinho psihopat.

Foto: Youtube Mourinho Real Madrid Manchester City Liga prvakov Mourinho zaradi razžalitve od novinarja Marce pričakuje 15.000 evrov, ki bi jih dal lokalnemu klubu svojega sina. Mourinho ima zelo slabe odnose s španskimi mediji že od leta 2010, ko je prišel v Real, slabi izidi v začetku letošnje sezone v španski ligi pa so vse skupaj še zaostrili.

O višini odškodnine, ki bi jo zahtevali od Godalla, še niso govorili, verjetno pa bo višja. Mourinho je po sredini tekmi prvega kroga lige prvakov odločilni zadetek Cristiana Ronalda v zaključku tekme, s katerim je Real s 3:2 ugnal Manchester City, proslavil v slogu nogometašev in se vrgel na kolena. Godall je zapisal: "Sramota, kako ta psihopat slavi zadetek, kot da bi bil nogometaš. Gotovo je to nadomestilo za frustracijo, saj je bil zelo slab igralec. Psihopatova ekipa je rešila tri točke."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.