Mou "ukradel" Williana Spursom - in Bala Realu?

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Dan pred velikim derbijem z Manchester Unitedom je José Mourinho pri Chelseaju dočakal novo okrepitev – brazilskega "playmakerja" Williana. Nizek udarec Realu?
Oglej si celoten članek

Po tem, ko je novico prek svojega računa na Instagramu objavil kar nogometaš sam, je prišla tudi uradna potrditev. Brazilec Willian, nekdanji član Šahtarja Donecka, se iz (ne več tako) bogatega Anžija Mahačkale seli v londonski Chelsea, dobiti mora le še delovno dovoljenje.

"Chelsea Football Club lahko potrdi, da je dosegel dogovor z Willianom in njegovim klubom za prestop brazilskega nogometaša," so v izjavi za javnost zapisali na uradni spletni strani kluba (www.chelseafc.com). 

Mourinhova zarota?

25-letni nogometaš je bil dolgo časa pred prestopom v Tottenham, a se je v 35-milijonski posel nenadoma vmešal Chelsea, napadalni krilni vezist pa se je kljub opravljenemu zdravniškemu pregledu na White Hart Lanu odločil za prihod na Stamford Bridge. 

Nekateri to vidijo kot zaroto Joséja Mourinha proti nekdanjim delodajalcem pri Real Madridu, Tottenham namreč Garetha Bala ne želi prodati brez primerne zamenjave, zdaj pa je ostal brez Brazilca in pogleduje proti njegovemu rojaku Hulku v Sankt-Peterburg.

Willianov prihod je še toliko bolj presenetljiv zaradi številnih vezistov, ki že zdaj sestavljajo Portugalčevo ekipo. Pridružil se bo namreč Andréju Schürrleju in Marcu van Ginklu, oba sta klub okrepila med poletjem, v zahodnem Londonu pa že igrajo Juan Mata, Oscar, Eden Hazard, Victor Moses in Kevin De Bruyne.

Navijači Tottenhama stresali jezo

Mediji so poročali tudi, da je Chelseajev lastnik Roman Abramovič osebno poklical lastnika Anžija Sulejmana Kerimova, ko je izvedel, da je prestop v Tottenham blizu srečnega konca. Kerimov je pred dnevi sicer odprl pravo razprodajo pri klubu iz Dagestana, ki ga lahko zapusti tudi najbolje plačani nogometaš na svetu, Kamerunec Samuel Eto'o.

Foto: Twitter Willian Chelsea prestop objava navijači žaljivke žalitve Tudi Mourinhov nekdanji varovanec pri Interju je na radarju modrih, mediji poročajo, da so pripravljeni plačati njegovo odkupno ceno, četudi se že celo poletje vleče saga okoli (ne)prihoda Wayna Rooneyja

"Sanje so se mi uresničile!! Zelo sem srečen, da sem se pridružil najboljšemu klubu na svetu!! Hvala Bogu za vse. COME ON CHELSEA!!!" je prek Instagrama ob veliki fotografiji Chelseajevega grba sporočil Willian in, logično, v odgovor nemudoma prejel številne žaljivke z naslova navijačev Tottenhama.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 21:16 25. Avgust 2013.

    Baje sta Moses in Mata naprodaj. Cena (vsaj za mato) pa naj bi bila okrog £30m

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.