Mou v garaži čakal na sodnika

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Trener Real Madrida José Mourinho je po izpadu iz kraljevega pokala besedno napadel sodnika. Zanj je ta umetnik in lopov.
Oglej si celoten članek

José Mourinho je bil po remiju (2:2) na povratni tekmi četrtfinala kraljevega pokala med Barcelono in Real Madridom besen na sodnika Fernanda Teixeire Vitienesa. Temu v kraljevemu klubu očitajo kar nekaj reči: razveljavljeni gol Sergia Ramosa, njegovo strogo izključitev, nedosojeno enajstmetrovko in prehiter zadnji pisk na tekmi. Prvi mož na klopi belega baleta je tako po pisanju El Munda po tekmi v garaži stadiona čakal na sodnika, po njegovem prihodu pa mu je zabrusil: "Res si pravi umetnik v tem, kako rad zaje... profesionalce."

Marca je zapisala, da je pogovor s sodnikom potrdil tudi Mourinhov predstavnik za odnose z javnostjo Eladio Parames. Portugalski strateg naj bi tako sodniku še dejal: "Texeira, zdaj si prižgi cigaro in se smej. Lopov!"

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • 18:32 27. Januar 2012.

    Ah ja še nikoli nisem napisal tukaj na žurnalu nič o Realu in Barci ampak tokrat ne morem mimo tega. …

  • 17:46 27. Januar 2012.

    vedno krivi sodniki ...izjava,,, ,,, MOU...

  • 15:06 27. Januar 2012.

    ...bi bil že cajt!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.