Mourinho bi imel minuto odmora

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener nogometašev Reala Madrida José Mourinho predlaga, da bi uvedli pravilo minute odmora med tekmo. Portugalski strateg meni, da bi tako trenerji dobili več možnosti za vplivanje na igro svojih varovancev.
Oglej si celoten članek

"Trener bi lahko tako komuniciral z nogometaši med tekmo. Rešitev bi bili odmori, kot jih poznajo v ameriških športih," meni José Mourinho in dodaja, da bi tako pridobili tako šport kot navijači. V pogovoru za CNN je Portugalec dejal tudi, da bi morali trenerjem omogočiti več svobode pri gibanju ob avtliniji.

Trener španskih prvakov je razkril, da je večina njegovih govorov ob polčasu spontanih, pogosto pa že v naprej načrtuje, kaj bo nogometašem povedal ob odmoru v slačilnici.

"Včasih se zadnjih 10 minut prvega polčasa sploh ne koncentriram na tekmo, ampak razmišljam, kaj bom povedal v slačilnici, da bi čim bolj vplival na svoje nogometaše;" je dodal Mourinho.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.