Mourinho bi se oddolžil s povabilom

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Temnopoloti moški, ki so mu francoski mediji nadeli psevdonim Souleyman S., je prejel opravičilo Joséja Mourinha in povabilo na ogled povratne tekme med Chelseajem in PSG.
Oglej si celoten članek

José Mourinho je strogo obsodil dejanjna Chelseajevih navijačev, ki so na pariški podzemni železnici temnopoltemu moškemu preprečili vstop na vlak in skandirali, da so rasisti in jim je to všeč.

''V klubu smo nad dogodkom zgroženi,'' je na tiskovni konferenci dejal Mourinho in se moškemu tudi osebno opravičil. Londonski velikan je v sodelovanju s policijo identificiral pet ljudi, ki so jim že prepovedali ogled tekem na Stamford Bridgu.

Portugalski strateg je Souleymana S. povabil v London, kjer si bo lahko v udobju direktorske lože ogledal povratno tekmo osmine finala Lige prvakov med PSG in Chelseajem. ''Ne bo samo gledal tekme, temveč bo občutil, kaj je Chelsea. V tem trenutku je njegova predstava o Chelseaju napačna. Občutil bo, da ljudje, ki so to storili, niso Chelsea,'' je dodal Mourinho.

Londonski velikan je poudaril, da nekaj navijačev ne odraža kluba, s čimer se strinja tudi večina podpornikov angleškega prvoligaša. V klubu so ponosni na raznolikost svojih igralcev in podpiradjo delo protirasistične organizacije Kick It Out.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.