Mourinho kaj takšnega ni videl še nikoli

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Chelseaja je bil po tekmi z West Bromom, ki se je končala z visokim porazom angleškega prvaka (0:3), kritičen do glavnega sodnika Micka Jonesa zaradi sporne izključitve Cesca Fábregasa.
Oglej si celoten članek

Cesc Fábregas je poskrbel za neumnost v 29. minuti premierligaške tekmed med Chelseajem in West Bromom. Glavni delilec pravice je poskušal pomiriti incident med Diegom Costo in Garethom McCauleyjem, ko je španski reprezentant žogo namerno poslal v gnečo nogometašev in pri tem v glavo zadel Chrisa Brunta. Sledila je burna reakcija Darrena Fletcherja, ki je odrinili vezista Chelseaja, sodnik pa je Špancu pokazal rdeči karton.

Fábregas bo moral zaradi incidenta počivati tri tekme, José Mourinho pa je priznal, da kaj takšnega v svoji karieri še ni doživel. ''Še nikoli nisem videl takšne izključitve in rad bi jo videl še enkrat. Zakaj je bil izključen? Kje je nevarnost v tej situaciji? Kje je agresija? Da prejmeš rdeči karton na skoraj prijateljski tekmi, tega pa ne razumem. Mislim, da je bil Darren Fletcher agresiven. Odrinil ga je, ker je izkušen in ve, kaj lahko naredi za rumeni karton. To je bilo bolj agresivno od tega, kar je storil Fábregas. Vrhunski sodnik, ki ima kontrolo nad tekmo, bi rekel dve, tri besede, ga potegnil za uho in bi bilo končano. To je bizaren rdeči karton,'' je povedal Mourinho in dodal: ''Tri tekme kazni za tole? Jezus Kristus. Tri tekme kazni? Seveda je prestrogo.''

Mourinho je kljub visokemu porazu na tekmi, ki po mnenju portugalskega stratega ni imela pravega tekmovalnega naboja, kar nekaj časa postal pred tribuno navijačev Chelseaja in jih spodbujal h glasnemu skandiranju, nato pa skupaj s svojimi nogometaši zapustil zelenico.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.