Mourinho: "Madrid, bodi za nas"

Foto: Žurnal24 Le koga bo Jose Mourinho pripeljal v Madrid? (Foto: Reuters)
José Mourinho je že začel stopnjevati napetost pred jutrišnjim velikim obračunom. "Upam, da bodo navijači Reala navijali za Inter," je dejal ob prihodu v Madrid.
Oglej si celoten članek
Sodil bo Webb
V četrtek so iz Uefe sporočili, da bo za spoštovanje pravil na igrišču v jutrišnjem finalu odgovoren angleški sodnik Howard Webb.

Trener Interja José Mourinho je navijače svojega naslednjega kluba pozval, naj v finalu Lige prvakov navijajo za njegovo trenutno moštvo. "Upam, da bodo navijači Reala navijali za Inter," je pred obračunom z Bayernom dejal Portugalec, ki bo v naslednji sezoni najverjetneje vodil prav Real.

Stavnice za Inter
Najbolj znane svetovne stavnice se strinjajo, da je jutri na stadionu Santiago Bernabéu v vlogi favorita italijanski prvak. Za vsak vložen evro na zmago Bayerna boste ob zmagi nemških pravkov dobili približno tri evre.
Inter je sicer evropski prvak nazadnje postal pred 45 leti in ima skupno dva naslova, Bayern pa se je na vrh stare celine zavihtel štirikrat, nazadnje pred devetimi leti.

Dvoboj strategov
Finale bo obračun nekdanjih sodelavcev pri Barceloni. Na začetku 90. je bil Mourinho pomočnik trenerja Louisa van Gaala. "José je moj prijatelj. Na neki način sva sorodni duši. Pogosto si pošiljava SMS-e. Seveda pa vem, da bi me rad v soboto premagal, a jaz si to želim enako močno." Tudi Mourinho za nekdanjega šefa najde same lepe besede: "Bayern ima dobro ekipo z veliko kvalitete. Imajo tradicijo v Ligi prvakov in predvsem odličnega trenerja. Od Van Gaala sem se veliko naučil."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.