"Mourinho mi je dejal, da poleti zapušča Madrid"

Foto: EPA
Foto: EPA
Italijanski novinar, eden od redkih, ki je v dobrih odnosih s trenerjem madridskega Reala Joséjem Mourinhom, je zatrdil, da pozna načrte portugalskega stratega.
Oglej si celoten članek

Novinar italijanskega Il Giornaleja Tony Damascelli je eden od redkih predstavnikov sedme sile, ki je v dobrih odnosih z Joséjem Mourinhem. Italijan je zdaj razkril, da mu je "The Special One" zaupal, da po koncu sezone zagotovo zapušča Real Madrid.

"Bila sva skupaj v Dubaju in sva se iskreno pogovorila. Dejal mi je, da po koncu sezone odhaja iz Madrida. Zagotovo," je zatrdil Damascelli. "Rekel je, da je v političnem interesu kluba, da zapusti Real in da ne more, ne sme več ostati v Madridu," je dodal.

Glede na vse zadnje špekulacije okrog odnosov v slačilnici moštva s stadiona Santiago Bernabéu so tako v svoj prav vse bolj prepričani tisti, ki trdijo, da je portugalski trener sprt s "španskim klanom" v Madridu, katerega vodji naj bi bila Sergio Ramos in Iker Casillas.

Mourinho naj bi novinarju povedal tudi, da je njegov poletni prestop v Paris Saint-Germain povsem mogoč. Mou je po svojem trenerskem stažu pri Interju ostal v dobrih odnosih z nekaterimi italijanskimi znanci, Damascelli je eden izmed njih.

Mourinho je v soboto sicer praznoval 50. rojstni dan. Danes se bo madridski Real na prvi tekmi polfinala Cope del Rey doma pomeril z Barcelono.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.