Mourinho na pogovorih z Valencio

Foto: EPA
Foto: EPA
Jose Mourinho najj bi se že mesec dni pogovorjal z Valencio o morebitnem prevzemu netopirjev.
Oglej si celoten članek

Pri Sunu so se razpisali o tem, da se Jose Mourinho že nekaj časa na skrivaj pogaja z Valencio. Netopirji so sicer včeraj odpustili Garyja Nevilla, začasno pa je njegovo funkcijo prevzel Pako Ayestaran. Po zapisu v omenjenem angleškem mediju naj bi Portugalca sicer bolj mikala selitev na Old Trafford, a iz Uniteda še ni dobil pisne ponudbe.

predstavniki rdečih vragov so se že nekajkrat sestali z Mourinhovim zastopnikom Jorgejem Mendesom, a še vedno oklevajo. Po napovedih naj bi Mourinho, če bo prevzel United, na leto z bonusi prejel okoli 20 milijonov funtov.

A Mendes je v odličnih odnosih tudi z lastnikom Valencie Petrom Limom. V februarju sta se tako Mendes in Mourinho v Singapurju že mudila na resnih pogovorih z Limom, milijarder pa je pripravljen Portugalcu plačati 15 milijonov funtov na leto, ponuja pa mu tudi 100 milijonov za poletne okrepitve.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.