Mourinho nepremagan 9 let

Foto: Žurnal24 Jose Mourinho nedvomno ima razlog za slavje. (Foto: Reuters)
Sliši se rahlo neverjetno, vendar bo Realov trener Jose Mourinho v naslednjih dneh obeležil deveto obletnico zadnjega ligaškega poraza svoje ekipe na domačem igrišču, ki ga je doživel še kot trener Porta.
Oglej si celoten članek

Porto, ki ga je tedaj vodil Jose Mourinho, je 23. februarja dalnjega leta 2002 ugnala Beira Mar s 3:2. Odtlej Mourinhova moštva – še Chelsea, Inter in Real – na domačem igrišču v ligaških tekmovanjih niso izgubila kar 147 tekem. Ali natančneje: omenjeni klubi so 122-krat zmagali in nanizali 25 remijev, ob tem pa zabili 331 golov. To statistiko bo Portugalec poskušal izboljšati v soboto, ko v 24. kolu Primere v prestolnico prihaja Levante, kateremu je Real enkrat v letošnji sezoni že podkuril … z 8:0.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.