''Mourinho ni hotel niti govoriti z menoj''

Foto: EPA
Foto: EPA
Nekdanji športni direktor Real Madrida Jorge Valdano si je še drugič v nekaj dneh privoščil trenerja Chelseaja Joséja Mourinha.
Oglej si celoten članek

Jorge Valdano nadaljuje s kritikami na račun nekdanjega trenerja kraljevega kluba Joséja Mourinha.

Argentinec, ki je v Madridu služboval kot športni direktor, je portugalskega stratega obtožil, da se je v času skupnega bivanja v španski prestolnici sistematično izogibal pogovoru z njim. Valdano je moral zaradi slabega odnosa z Mourinhom leta 2011 zapustiti Santiago Bernabéu, na Portugalca pa ga vežejo neprijetni spomini.

Valdano: Mourinho je lahko uspešen le na kratek rok

''Mourinho si je vedno domišljal nekaj, česar ni bilo. Nisem bil med tistimi, ki so slepo sledili vsemu, kar je rekel. Vedno sem bil pripravljen na pogovor z njim, vendar se me je sistematično izogibal. Če bi obveljala volja Florentina Péreza, bi ostal v Madridu,'' je povedal Valdano, ki je nato Mourinha primerjal s Pepom Guardiolo.

''Guardiola čuti strast do nogometa. Mourinho čuti strast do končnega rezultata,'' je zaključil Argentinec.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.