Mourinho ostaja brez nogometašev

Foto: EPA
Foto: EPA
Trenerju madridskega Reala Joséju Mourinhu reprezentančne kvalifikacije za SP 2014 v Braziliji spet niso prinesle nič dobrega. Beli balet je ostal brez še dveh nogometašev.
Oglej si celoten članek

Potem ko sta se prejšnji teden v dresu reprezentance poškodovala Marcelo in Fábio Coentrão, sta jo na sinočnih tekmah skupila še dva nogometaša Reala Madrida. Álvaro Arbeloa si je poškodoval mišico in bo z igrišč odsoten približno tri tedne, Karim Benzema pa koleno, tako da je vprašljiv njegov nastop v nedeljo proti Celti iz Viga.

Obe poškodbi sta se zgodili na tekmi med Španijo in Francijo, ki se je končala z neodločenim izidom 1:1. Resnejša je Arbelojeva, medtem ko si je Benzema po poročanju španskih medijev koleno bolj podrgnil kot poškodoval.

Marcelo in Coentrão sta se poškodovala v dresu portugalske reprezentance. Marcelo bo moral zaradi zloma koščice v gležnju počivati tri mesece, Coentrão pa bo poškodovano mišico zdravil približno dva tedna.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 20:31 17. Oktober 2012.

    Zima malce površno bereš:<br /><br />Marcelo in Coentrão sta se poškodovala v dresu portugalske reprezentance.

  • 11:42 17. Oktober 2012.

    Kje pa piše, da Marcelo igra za Portugalsko? Mourinho je ostal brez nogometašev, ki jih trenira v Realu.

  • 10:26 17. Oktober 2012.

    nism vedu, da igra marcelo za portugalsko....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.