Mourinho pljuval po bivšem igralcu in legendi Reala

Foto: EPA jose mourinho
Brazilec spregovoril o početju portugalskega trenerja.
Oglej si celoten članek

Brazilski vratar Julio Cesar, ki je kot član Interja pred leti vadil in igral pod taktirko Joseja Mourinha ter z njim osvojil tudi naslov evropskega prvaka, je za brazilsko televizijo spregovoril tudi o nesoglasjih med portugalskim strategom in nekdanjim čuvajem mreže pri madridskem Realu.

Po tekmi med Brazilijo in Španijo, za prvo je branil Julio Cesar, za drugo pa Iker Casillas, sta si vratarja izmenjala drese, po povratku v garderobo pa je Brazilca čakal SMS. Poslal mu ga je Mourinho. "Ko sem prišel v slačilnico, sem odprl svojo omarico in v roke vzel telefon. Zagledal sem sporočilo, ki mi ga je poslal Mourinho. Nobena skrivnost ni, da se z Ikerjem nista razumela pri Realu. V sporočilu je zapisal: 'Ti si nor! On bi moral tebe spraševati za dres in ne ti njega. Pa saj bi ti z eno roko zaustavil več strelov kot on z obema'!" je tokrat povedal Cesar.

Takrat je Portugalec, ki se ga je že prej oprijel vzdevek Special One (Posebni; op. p.), še vodil Casillasa pri Realu. Vratarja svoje ekipe je Mourinho obtoževal, da je krt v njegovi ekipi in da stvari iz garderobe posreduje medijem. Trenerju je sive lase povzročal predvsem športni medij Marca, poleg njega pa tudi Casillasova žena Sara Carbonero, ki je televizijska športna novinarka.

"Vzdušje v garderobi Reala ni dobro. Javna skrivnost je, da se nekateri igralci in trener ne prenašajo. Mourinho ima na dlani upor v slačilnici, videli bomo, če se bo uspel obdržati na klopi," je leta 2013 za Marco izjavila Sara, po njeni izjavi pa je Casillas izpadel iz prve enajsterice in do konca sezone grel klop za rezervne igralce.

Ta poteza je razburila številne navijače Reala, po sezoni pa je Mourinho že moral spakirati kovčke.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.