Mourinho pretental novinarje?

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
José Mourinho naj bi med zapuščanjem centra za trening londonskega Chelseaja ukanil fotografe in novinarje. V avtu portugalskega stratega naj bi sedel prevarant.
Oglej si celoten članek

José Mourinho si je med zapuščanjem klubske baze angleškega prvaka čez obraz poveznil kapuco in se skril pred številnimi fotografi, ki so zaman čakali na dober posnetek zdaj že nekdanjega trenerja Chelseaja.
Foto: EPA jose mourinho Posnetki moškega, ki so ga mediji sprva identificirali kot Mourinha, so preplavili svetovni splet, zdaj pa se je pojavil utemeljen sum, da je moški v avtomobilu v resnici prevarant, s katerim je Mourinho preusmeril pozornost medijev in v miru zapustil prizorišče.

Čeprav je v avtomobilu, ki je v lasti 52-letnega nogometnega strokovnjaka, sedel njegov šofer, pa se poraja vprašanje, kdo je sedel na sopotnikovem sedežu. Angleški mediji so opozorili, da moški ni nosil poročnega prstana, njegova ura pa naj bi se razlikovala od tiste, s katero se je na zadnji tiskovni konferenci pojavil Mourinho. Poudarili so še, da ima neznani moški po rokah premalo dlak, da bi šlo za nekdanjega trenerja Chelseaja.

Spletkarili tudi igralci?

Govorice o tem, kdo in kaj je s trenerskega stolčka odneslo Mourinha, se iz dneva v dan stopnjujejo. Nekdanji urednik Mirrorja in goreč navijač Arsenala Piers Morgan trdi, da sta za predčasno prekinitev pogodbe v največji meri zaslužna Diego Costa in Eden Hazard, ki naj bi na vsak način želela spodkopati trenerjevo avtoriteto.
Foto: EPA jose mourinho Po navedbah spletnega portala EspnFC pa Mourinho ni potreboval dolgo, da se je pričel dogovarjati z novim delodajalcem. V zakulisju naj bi namreč že potekali pogovori, da bo portugalski strateg na klopi Manchester Uniteda zamenjal Louisa van Gaala.  

Če bo Mourinho prevzel vodenje rdečih vragov, bi se lahko nadejali novega poglavja rivalstva s Pepom Guardiolo, ki naj bi Bayern München zamenjal za Manchester City. 

Slovo najuspešnejšega trenerja v zgodovini londonskega kluba je razdvojilo nogometaše Chelseaja. Nekateri so nad odločitvijo razočarani, spet drugi s trenerjem ob slovesu od Stamford Bridgea niso spregovorili niti besede. 

Lastnik Roman Abramovič je igralce obvestil, da Mourinha ni želel odpustiti, vendar mu glede na rezultate karkoli drugega niti ni preostalo. Mesto trenerja Chelseaja bo začasno prevzel Guus Hiddink.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.