Mourinho pripeljal prvo okrepitev

Foto: EPA
Foto: EPA
Nogometaš iz Slonokoščene obale Eric Bailly je prva okrepitev novega trenerja Manchester Uniteda Joséja Mourinha.
Oglej si celoten članek

Dvaindvajsetletni Eric Bailly je z ManU podpisal štiriletno pogodbo, prestop iz Villarreala pa naj bi veljal 38,4 milijona evrov.

Bailly se je v Španijo preselil z vsega 17 leti, kjer je najprej igral za Espanyol, pri Villarrealu pa je na 38 tekmah poveljeval obrambi, ki je prejela le 35 golov. Z ekipo se je prav tako vrstil v polfinale Lige Evropa.

"Da sem se lahko pridružil Manchester Unitedu, je uresničitev mojih sanj," je dejal Bailly, ki je petnajstkrat zaigral za izbrano vrsto. Njegova pogodba z ManU ima klavzulo, da jo lahko podaljšajo še za dve leti.

 

Na nagradno igro se prijavite TUKAJ.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.