Mourinho: ''Pritisk je na Barceloni''

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Trener madridskega Reala Jose Mourinho je prepričan, da so španski prvaki že oddali vse točke, ki so si jih lahko privoščili. Beli balet se na lestvici španske lige nahaja na sedmem mestu, za vodilno Barcelono pa zaostaja velikih osem točk.
Oglej si celoten članek

''Ničesar več ne smemo zapraviti. Oddali smo vse, kar smo lahko,'' je pred obračunom med Realom in Deportivom povedal Mourinho. Madridčani so letošnjo sezono začeli z zmago v španskem superpokalu, medtem ko so v prvem kolu Lige prvakov premagali Manchester City. Nekoliko slabše pa so začeli v domačem prvenstvu, kjer so v petih tekmah zabeležili že dva poraza in remi.

Foto: EPA jose mourinho ''Moramo zmagati. Najti moramo formo, da bomo zmagovali konstantno. To se bo zgodilo z zmago nad Deportivom, tako kot z zmago nad Manchester Cityjem in Rayo Vallecano. Težko bo, saj Deportivo igra dobro, ničesar nimajo za izgubiti in zelo nevarni so v protinapadu,'' je dodal Portugalec, ki se je dotaknil tudi torkovega obračuna Lige prvakov med Barcelono in Benfico: ''Jorge Jesús (trener Benfice) bo moral sestaviti ekipo, ki bo Barceloni povzročala težave. Ekipi imata različne potenciale, a Benfica bo zaigrala z ekipo, ki se lahko bori za točke,'' je povedal Mou. Za velikega favorita je označil katalonski nogometni klub. ''Barcelona je favorit za zmago in prvo mesto v skupini, vendar nasproti imajo dobro ekipo, ki je začela z remijem. Vsaka točka, ki jo lahko v torek iztrži Benfica, bo izjemna,'' se je razgovoril trener Reala. ''Pritisk je na Barceloni, Benfica pa bo ambiciozna in motivirana,'' je zaključil Mou.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.