Mourinho: Res si mehek, Wenger je imel prav

Foto: EPA
Foto: EPA
Strategu Chelseaja preti nova kazen, grozi pa mu tudi, da bo ostal brez trenerskega stolčka.
Oglej si celoten članek

Jose Mourinho je znova v velikih težavah. Poleg tega, da se njegova ekipa nahaja globoko v spodnjem delu lestvice, Portugalec čaka tudi na novo kazen s strani angleške nogometne zveze, ki si jo je prislužil na zadnji tekmi z West Hamom. Mourinha je razbesnela izključitev Nemanje Matića ob koncu prvega polčasa. 

Med odmorom je prvi mož na klopi Chelseaja poiskal sodnike in glavnemu delilcu pravice Jonathanu Mossu med drugim zabrusil: "Res si pof... mehek, Wenger je imel prav." Sledila je še kopica žalitev, ki jih je namenil sodnikom. Drugi polčas si je moral nato Portugalec ogledati le s tribun. Najprej ga je razveselil izenačujiči zadetek, a so kasneje domači še enkrat zadeli v polno za končnih 2:1 in tako poskrbeli že za peti poraz Chelseaja v tej sezoni Premier League. Modri so še trikrat zmagali in dvakrat remizirali, trenutno pa so 15. na lestvici.

Angleška nogometna zveza (FA) je Chelseajevega trenerja že obtožila za neprimerno obnašanje, čakajo pa še na poročilo Mossa. Mourinho, ki si je zaradi svojih izjav o sodnikih v tej sezoni že prislužil nekaj kazni, bo najverjetneje znova moral odšteti lep kupček denarja, grozi pa mu tudi prepoved vodenja tekem.

A to morda niti ne bo pomembno. Angleški mediji so se namreč že razpisali, da bo lastnik Chelseaja Roman Abramovič odpustil Mourinha, če mu v soboto ne bo uspelo premagati Liverpoola. Zaenkrat naj bi "Special One" svoje mesto zadržal le zaradi bogate odškodnne, ki bi jo moral klub plačati v primeru prekinitve pogodbe, šlo naj bi za okoli 50 milijonov evrov. Tudi Mourinho naj bi že začel iskati izhode iz kluba, svojim agentom naj bi tako že naročil naj se začnejo pogovarjati z Interjem in PSG.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 13:41 27. Oktober 2015.

    Upam, da čimprej spakira kovčke. Največji antipatik v angleškem nogometu. Ko mu ne gre, so vedno krivi drugi. Po navadi …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.