Mourinho si želi sodelovati z Mariem

Foto: EPA
Foto: EPA
Mario Balotelli je pri Milanu že nekaj časa nezadovoljen, ponovno pa si ga v svojih vrstah želi José Mourinho.
Oglej si celoten članek

Mario Balotelli je bil dolgo znan kot velik privrženec nogometnega kluba AC Milan. Zdaj, ko v svojem priljubljenem klubu dejansko služi kruh, pa se čedalje bolj zdi, da ga znova vleče drugam. Italijanskemu reprezentantu zdaj rešilno bilko ponuja Portugalec José Mourinho, ki je dejal, da bi si želel obuditi sodelovanje z Balotellijem, tokrat pri londonskem Chelseaju.

"Balotelli je trenutno v velikem klubu, a prihodnosti se ne da napovedati. Ne bom postal trener Milana in ne italijanski selektor, želim pa si ponovno sodelovati z Mariem, ki je dober fant," je posredno namignil Mourinho, ki pa je obenem priznal, da bo Balotellija težko dobiti, kajti pri Milanu si želijo, da bi njihovi najboljši nogometaši ostali v klubu.

Želja po sodelovanju je tako obojestranska, saj je Balotelli že pred časom namignil, da bi želel obuditi tandem, ki je skupaj deloval že pri milanskem Interju. "Seveda bi rad ponovno sodeloval z Joséjem. Nikoli ni dolgčas igrati pod njegovim vodstvom," je bil takrat precej neposreden napadalec. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.