Mourinho vrgel oči na Oblaka

Foto: EPA
Foto: EPA
Govorice o odmevnih prestopih so vsak dan glasnejše, v eni od njih se je znašel tudi slovenski reprezentančni vratar.
Oglej si celoten članek

Španski mediji že nekaj časa pišejo o tem, da bo Real Madrid v enem od naslednjih prestopnih rokov v svoje vrste pripeljal vrhunskega vratarja. Kandidata sta dva: Španec David de Gea in Belgijec Thibout Courtois.

Za oba bi moral Real globoko seči v žep, a pri Manchester Unitedu oziroma Chelseaju se zavedajo, da imajo Madridčani dovolj kupne moči za izvedbo tovrstne operacije.

V kolikor bi ostali brez vratarja, se pri Man Unitedu že ozirajo za potencialnimi zamenjavami za De Geo, poroča španski AS. "Rdeči vragi" se sicer s Špancem pogajajo o podaljšanju pogodbe, a zaenkrat brez uspeha.

Pri španskem časniku dodajajo, da José Mourinho v mladem Škofjeločanu vidi idealno zamenjavo za De Geo, če bi se ta vrnil v svoje domače mesto.

Oblak, ki trenutno zdravi poškodbo rame, je po oceni priznane spletne strani Transfermarkt trenutno vreden 35 milijonov evrov, a glede na trenutne razmere na trgu bi morali Angleži zanj odšteti še kakšen milijon več. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.