Mourinhu zmanjkalo tal pod nogami

Foto: Epa
Foto: Epa
Legendarnemu nogometnemu strategu se je pripetila nezgoda. Ob posnetku so po družbenih omrežjih zaokrožile šale o dogodku.
Oglej si celoten članek

Ko je Jose Mourinho odhajal s stadiona Wembley v soboto zvečer, se mu je primerila nezgoda. Ko je poskušal preskočiti rdečo vrv ob vhodu, se je spotaknil in padel. Na pomoč mu je takoj priskočil eden od zaposlenih, ki je imel na oblačilu prikladno zapisano "Tukaj, da vam pomagamo". 

Nesrečni padec so ujeli očividci in posnetek objavili na duržbenih omrežjih. Padec so kmalu začeli komentirati številni uporabniki, ki so si portugalskega stratega dobro privoščili. 

"Tako hitro je padel, kot pada njegova menedžerska kariera," je zapisal eden od uporabnikov. Nekaj jih je pripomnilo, da se Mourinho spreminja v Arsena Wengerja, medtem ko so drugi njegove "padalske" sposobnosti primerjali z Neymarjevimi. 


 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.