Moyes nadaljuje s ''čistko'' pri Unitedu

Foto: EPA
Foto: EPA
Bodoči trener Manchester Uniteda David Moyes nadaljuje s ''čistko'' v taboru angleškega prvoligaša. Po slovesu Mikea Phelana in Erica Steela se poslavlja še Rene Meulensteen, ki bi se moral zavoljo obstanka na Old Traffordu odreči položaju, ki mu ga je namenil Sir Alex Ferguson.
Oglej si celoten članek

Po 26 letih vodenja Manchester Uniteda se je z mesta glavnega trenerja poslovil Sir Alex Ferguson, popotresni sunki njegovega odhoda pa še kar trajajo. Rdeči vrage je najprej zapustil Fergusonov pomočnik Mike Phelan, za odhod pa se je odločil tudi trener vratarjev Eric Steele.

Naslednji v vrsti za slovo od Old Trafforda je nizozemski nogometni strokovnjak Rene Meulensteen, sicer eden izmed trenerjev prve ekipe. Vodstvo Uniteda mu je ponudilo, da ponovno prevzame mesto trenerja mladinskega pogona, kar je Meulensteen po enodnevnem razmisleku zavrnil.

Nizozemec, ki ga že snubijo pri Twenteju, je od leta 2001 do 2006 treniral mladinsko ekipo Uniteda, nato pa se je za eno leto preselil k Brøndbyju. Leta 2007 se je vrnil na Old Trafford, še leto kasneje pa ga je Ferguson povišal v trenerja prve ekipe. Mike Phelan je istočasno postal Fergusonov pomočnik.

Po poročanju angleških medijev pa kadrovskih sprememb pri Manchester Unitedu še ni konec. Moyes namreč že utira pot za prihod Jimmyja Lumsdena in Chrisa Woodsa, s katerima je sodeloval pri Evertonu.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.