Moyes želi premamiti Kroosa z zelenci

Foto: EPA
Foto: EPA
Vodstvo Manchester Uniteda mlademu nemškemu nogometašu Toniju Kroosu ponuja izjemno donosno pogodbo.
Oglej si celoten članek

David Moyes se po slabi uvodni sezoni v vlogi trenerja Manchester Uniteda zaveda, da bo morala ekipa v prihodnje narediti veliko, če se želi spet kosati z najboljšimi. Slabi rezultati so razkrili potrebo po kadrovskih spremembah, Moyes pa ne skriva, kdo so njegove prve prestopne tarče. Najbolj si Škot v rdečem dresu želi videti mladega Nemca Tonija Kroosa, čigar pogodba pri Bayern Münchnu se izteka in je že izrazil zanimanje za prestop.

Pri klubu, ki v prihodnji sezoni utegne ostati celo brez igranja v evropskih pokalih, se zavedajo, da bodo Kroosa stežka privabili iz vrst aktualnih evropskih in svetovnih prvakov, zato so mu pripravljeni ponuditi marsikaj. Vsaj finačno, glede na pogodbo, ki so mu jo ponudili. Če bi se Kroos namreč odločil postati rdeči vrag, bi bil na teden bogatejši za kar 260.000 britanskih funtov. S tem bi postal eden najbolje plačanih igralcev Uniteda v zgodovini, od njega bi več zaslužila le Wayne Rooney in Robin van Persie

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.