Muamba čez mesec dni že na igrišču

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Iz londonske bolnišnice Chest prihajajo odlične novice. Igralec Boltona Fabrice Muamba, ki se je zrušil na igrišču, bo že kmalu odšel v domačo oskrbo. Čez mesec dni pa bi se že lahko vrnil k treningom.
Oglej si celoten članek

Fabrice Muamba, ki je pred manj kot mesecem dni na tekmi FA pokala med njegovim Boltonom in Tottenhamom doživel srčni napad, bi se konec tedna že lahko vrnil v domačo oskrbo. Že v kratkem pa bi se lahko vrnil tudi na zelenice.

Član Boltona je bil klinično mrtev kar 78 minut, le mesec dni kasneje pa je počasi že pripravljen na lažje fizične napore. Pred dokončnim povratkom ga čakajo še številni zdravniški pregledi, a verjetnost, da se bo vrnil na zelenico, je zelo velika. Srce in ostali pomembnejši organi namreč delujejo odlično. "Že čez kakšen mesec bi lahko opravil lažji trening s preostalimi nogometaši Boltona," med drugim pišejo angleški mediji.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.