Muamba iz postelje: "Hvala za podporo"

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Trinajst dni po tem, ko se je nogometaš Boltona Fabrice Muamba na tekmi pokala FA zgrudil zaradi zastoja srca, je njegova zaročenka Shauna Magunda na Twitterju objavila njegovo prvo fotografijo iz bolnišnice.
Oglej si celoten članek

"Fab (Fabrice, op. a.) je želel, da objavim to fotografijo za vas in se vam zahvalim za tako številčno podporo," je prek Twitterja sporočila Shauna Magunda, zaročenka nesrečnega Fabricea Muambe. To je prva fotografija nogometaša Boltona, ki se je pred 13 dnevi zgrudil na tekmi pokala FA proti Tottenhamu, po poročilih zdravnikov pa je bil 78 minut že praktično mrtev.

Triindvajsetletni nogometaš afriških korenin je bil v londonski bolnišnici nekaj dni v kritičnem, a stabilnem stanju, potem ko so zdravniki na poti v bolnišnico potrebovali 15 elektrošokov, da so spet vzpostavili bitje njegovega ustavljenega srca. Začelo se je bliskovito okrevanje, po prvih premikih okončin pa so bile njegove prve besede namenjene triletnemu sinu Joshui.

Po drugih redkih besedah v angleščini in francoščini se zdaj Muamba že dober teden pogovarja z zdravniki in s svojimi najbližjimi, njegov napredek pa so strokovnjaki opisali z besedami "presegel vsa pričakovanja".

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.