Mura 05 brez mesta v Prvi ligi

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Slovenski nogometni prvoligaš Mura 05 naj bi po neuradnih podatkih ostal brez mesta v Prvi ligi. Črno-beli niso izpolnili pogojev Nogometne zveze Slovenije, rešitev pa bodo iskali v potencialnem investitorju iz tujine.
Oglej si celoten članek

V začetku meseca maja smo poročali, da si je licenco za nastop v prihodnji sezoni Prve lige zagotovilo osem klubov, medtem ko je Nogometne zveza Slovenije zavrnila vlogi Mure 05 in Celja.

Mura 05 je z zmago v 35. kolu Prve lige proti Triglavu ohranila možnosti za obstanek med prvoligaši, neuradno pa se govori, da ji bodo načrte prekrižale finance. Spletni portal Pomurje.si poroča, da Mura s svojo dokumentacijo ni uspela prepričati NZS, po pričakovanjih pa se je zataknilo pri denarju. Črno-beli sedaj upajo na dogovor s tujim investitorjem, ki bi jim pomagal sprožiti izredni postopek.

Kalvarija Mure se vleče že nekaj mesecev, januarja pa je zaradi katastrofalnih razmer v klubu Fazanerijo za kratek čas zapustil nekdanji slovenski reprezentant Fabijan Cipot.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.